Stall Valle

Rideleir - sommeren 2024

5-dagers rideleir: uke 26, 27, 31 og 32 - kr. 5000,-.

3-dagers rideleir: uke 33 - kr. 3000,-.

Vår rideleir er en flott mulighet til å lære mer om både ridning og hestehold. På vår rideleir får deltakerne to rideøkter hver dag og rideundervisningen vil bli gitt etter nivå. Ridningen foregår i utgangspunktet utendørs på vår ridebane eller på tur i skogen, men vi benytter også ridehallen vår dersom været eller andre forhold tilsier det. I tillegg får man også delta i ulike aktiviteter hvor man lærer mer om hest og ansvaret det medfølger, som f.eks. stell, håndtering av utstyr og annet aktuelt stall- og gårdsarbeid. Alle våre aktiviteter foregår igjennom både lek og moro, og med fokus på samarbeid, respekt og mestring.

Dette må man ha med:

- Det er påbudt å bruke hjelm når man rir hos oss. Vi anbefaler å bruke egen hjelm, men dersom man ikke har kan man kjøpe eller låne hos oss.

- Klær og fottøy etter vær, samt skiftetøy og evt. solkrem. Deltakerne er selv ansvarlig for å holde orden på sine saker, og vi oppfordrer derfor alle til å merke klær og utstyr med både navn og telefonnummer.

- Matpakke og drikkeflaske hver dag. Tirsdag og torsdag har vi grilling og aktiviteter frem til kl 19, så ta med ønsket grillmat og ekstra stor matpakke disse dagene.

OBS! Vi ønsker at deltakerne ikke har med seg «rett i koppen»-mat som nudler, pasta, etc., eller godteri og brus. Dette er først og fremst fordi vi ønsker å unngå søppel på gårdsplassen, da det kan være svært skadelig for hestene våre og vi håper på forståelse og respekt for dette. I tillegg er vi i bevegelse og aktivitet hele dagen og det er derfor en fordel at matpakken inneholder mat som gir påfyll av både næring og langvarig energi.

(For mer informasjon om våre sikkerhetsrutiner, trykk her.)

Vikigst av alt; ta med godt humør! ☺

Praktisk info:

Alder: Fra 8 år og oppover (Obs! Vektgrense), ingen krav om tidligere rideerfaring.- Se forsiden for mer utfyllende informasjon angående vår vektgrense.

Varighet: 5 dager (mandag-fredag) fra kl 09:00-15:30, i tillegg til grilling og aktiviteter frem til kl 19:00 på tirsdag og torsdag.

Pris: kr. 5000,- (betales ved oppmøte)

NB! Bindende påmelding og avbestilling må skje senest 3 uker før påmeldt uke. Avbestilling senere enn 3 uker vil bli belastet med kr 1000,-.

Kontakt oss på tlf: 97720345 for påmelding eller andre spørsmål.

Sikkerhetsinformasjon:

Omgang med hest vil alltid medføre en viss risiko for uhell og skade, og på Stall Valle tar vi sikkerhet på alvor. Vi har ikke ordinær forsikring av våre kunder og vi oppfordrer derfor alle til å tegne egen ulykkes-forsikring som dekker uhell ved ridning. Dette er våre kriterier/oppfordringer til våre kunder for å forebygge uønskede hendelser og skade:

- Det er påbudt å bruke hjelm under all ridning

- Vi anbefaler bruk av sikkerhetsvest

- Klær bør være tettsittende (ingen løse, flagrende plagg)

Vi selger både ridehjelm og sikkerhetsvest, samt annet rideutstyr i vår butikk på Stall Valle.

Nyheter:

Ridehallen vår!

Vi er stolt over ridehallen vår! Nå har den fått Safety-Wall (sikkerhets-vant/-vegger) og 50 meter med speil! Dekket er av sand med ridebanefiber.

Ute-ridebanen vår!

Vår utendørs ridebane har "DRY ECOTRACK" - markedets beste ridedekke. Fantastisk å ri på!

Besøk oss på Facebook

Oversiktskart

Klikk her for å se et oversiktskart over Stall Valle i Google Maps.